Jurylid Inanna van den Berg stelt zich voor

inanna-van-den-berg

Mijn man Peter en ik zijn samen de initiatiefnemers van Ambilicious. Sinds augustus 2016 is Louise partner van Ambilicious, een goede reden om ook ‘Uitgever van Verhalen’ te worden. Naast schrijven vind ik het heerlijk een verhaal uit te pluizen, samen met de schrijver. Samen met de schrijver het beste resultaat voor dat moment realiseren.

Mijn voorliefde voor taal en het schrijversambacht combineer ik met een jarenlange coachervaring. Misschien is dat ook wel de reden dat redigeren voor mij meer is dan corrigeren. Het is samen met de schrijver een verhaal uitpluizen, verfijnen. Toewerken naar dat moment dat ‘het’ uitgegeven wordt. Samen genieten dus.

Moet je voor deze schrijfwedstrijd alles in perfectie beheersen? Natuurlijk niet. Niemand beheerst dit in perfectie, zelfs niet de grote schrijvers onder ons. Laat een vorm van dyslexie of interpunctietwijfel je niet in de weg zitten. Schrijf vanuit je hart, je ziel. Het gaat niet om goed of fout. Het meest belangrijke is dat je durft open te staan voor opbouwende feedback.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s